IN DE MEDIA > @WORK - VIDEOS
Publicaties Videos
Hier vind u een aantal videos van Facefacts Academy

Kappersopleiding Allround


Proef de sfeer bij Facefacts Academy!


Nieuw!

Visagie Allround opleiding. Word een pro! Volg een opleiding bij Facefacts Academy. Make-up & Hair Combi opleiding. Nog meer allround!

www.facefactsacademy.nl

Fashionclash Mode Maastricht

Ter ere van de viering 200 jaar Koninkrijk in het teken van Mode Maastricht heeft er op 30 augustus op en rondom het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht een ware clash plaats gevonden tussen mode van de avant-garde (FASHIONCLASH) én de stijl van de sjiek geklede Maastrichtenaar (de Bijenkorf Maastricht). Fascinerende modellen in prachtige creaties paradeerden door de straten van Maastrichts centrum. Dit alles werd op bijzondere wijze omlijst door traditionele muzikale klanken.

www.fashionmaastricht.nl

David Paulus show - Behind the scenes!
Sfeerimpressie

Kom jij ook naar de open dag van Facefacts Academy? Ontvang alle informatie over onze erkende opleidingen Visagie, Hairstyling en Fashion Styling.

Of wil je meer weten over de combi opleidingen Make-up & Hair en Image Styling?

Kijk voor meer informatie op www.facefactsvisagie.nl/opendag.html

PRC Collection

The Harbour Club Amsterdam

Step by Step New York Chic

In deze step-by-step laat ik de make-up zien: New York Chic, een make-up waar vrouwelijkheid centraal staat! Deze look maakt van je ogen een echte eyecatcher, perfect voor de komende feestdagen! Volle gedefinieerde wimpers zijn bij deze make-up een must samen met glanzende lippen in een sprekende kleur! Probeer het zelf, volg de stappen voor de oogmake-up New York Chic en haal alle vrouwelijkheid in je naar boven! Wil je deze stappen nog eens rustig nalezen? Kijk dan op onze site www.facefactsvisagie.nl

Lazy Sunday Morning

In deze step by step laat ik de make-up zien: Lazy Sunday Morning', een make-up waar alles draait om 'less is more'. Regelmatig wordt er aan mij gevraagd: 'hoe krijg ik nu die perfecte nude-look?' Een nude-look creëert de illusie van een perfect gaaf, bijna onopgemaakt gezicht. Ondanks dat het lijkt alsof je bijna geen make-up draagt, vraagt de nude-look juist veel voorbereiding.

Bekijk de stappen op www.facefactsvisagie.nl en creëer die perfect nude-look!

Brown Sugar

Veel visagisten vinden het een uitdaging om een passende make-up te creëren voor de donkere huid. Met deze make-up wil ik dan ook laten zien dat één dezelfde make-up zowel op de donkere- als blanke huid kan worden gebruikt. Sprekende, contrasterende kleuren maken van deze make-up een echte eye- catcher. Probeer de stappen op een blanke- of donkere huid en creëer de make-up Brown Sugar.

Queen of the Benelux

Fotoshoots voor de glossy van Queen of the Benelux!