NIEUWSBRIEF:
KEUZE OPLEIDINGEN

Visagie
Erkende Opleiding Visagie
Visagie Basis
Schoonheidsspecialist – ANBOS erkend
Hairstyling
Hairstyling Allround
Hairstyling Pro Plus
Kappersopleiding Allround
Bridal Updo
Barber Basic
Barber Pro
Fashion
Fashion Styling
Grime
Grime Allround
Grime Special Effects
Nagel
Nagelstyling Allround
Acryl
Gel
Wimper
Wimperextensions Allround
One by One Lashes
Volume Lashes 2D- 6D
Perfectie Training
Wenkbrauw
Wenkbrauwextensions
Pedicure
Pedicure
Combi
Combi Imagestyling
Combi Make-up & Beauty
Combi Make-Up & Hair

INHOUD

Haar- en hoofdhuid analyse maken
Wassen en massagetechnieken
Product en materialenkennis
Productadvies
Föhntechnieken met ronde borstels
Basis dames knippen
Dames knippen vervolg
Heren knippen
Kleur theorie
Spoeling opzetten
Uitgroei inzetten
Volledige kleuring opzetten
Basis folietechnieken / highlights
Opbouw van portfolio
Eindopdracht met fotoshoot
Lang haar stylingtechnieken (opsteken, vlechten,
twisten)DATA EN TARIEVENBROCHURE

Kappersopleiding Allround

De Kappersopleiding Allround is een allround opleiding en bestaat uit 40 lessen. De cursist moet rekening houden met een studiebelasting van 3-6 uur per week. Je studeert en oefent dan thuis. Voor de Kappersopleiding Allround is géén specifieke vooropleiding vereist. Ook is deze opleiding toegankelijk voor iedereen, ongeacht je leeftijd.

Praktijkgericht
Onze kappersopleiding onderscheidt zich van vele andere opleidingen door de praktijkgerichte benadering. In tegenstelling tot andere opleidingen bestaat onze kappersopleiding uit 90% praktijk en 10% theorie. Hierdoor doe je extra veel praktijkervaring op waardoor je zelfverzekerd kunt starten na je opleiding.

Leslocatie Heerenveen

Klantgericht
Ook wordt er veel aandacht besteed aan je houding en adviestechnieken ten opzicht van je klant. Hierdoor leer je de wensen van je klant goed te interpreteren en kun je een passend en reëel eindresultaat afleveren.

Leslocatie Arnhem


Inclusief unieke ‘look & learn’ van topkapper!
Als enige opleider bieden wij je de unieke kans om aanwezig te zijn bij een inspirerende ‘look & learn’ van een topkapper. Binnen- en buitenlandse professionals laten je tijdens hun show zien wat de nieuwste technieken en trends in het kappersvak zijn!Lessen door professionals uit het vak

De lessen worden gegeven door professionals met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van hairstyling. Regelmatig volgen onze docenten trainingen. Zo blijf je gegarandeerd de hoogte van alle trends en technieken. Ook zijn onze docenten actief bij verschillende fashionshows en maken deel uit van het creative team van merken als Kevin Murphy en L’oreal.

Branche gewaardeerd certificaat
De Kappersopleiding Allround wordt afgesloten met een door de branche gewaardeerde certificaten per onderdeel. Onze opleidingen worden bijzonder gewaardeerd binnen de beauty branche, hierdoor maakt het het vinden van een baan een stuk gemakkelijker.

Portfolio
Je bouwt al een portfolio op tijdens je opleiding. Met dit portfolio kan de docent de ontwikkeling van de cursist volgen en hierin begeleiden. Naast dit educatieve portfolio bouw je ook een creatief portfolio op dankzij je eindopdracht met fotoshoot!

Download hier het inschrijfformulier en de (betalings)voorwaarden.