PMU Opleiding Full Lips

Tijdens de eendaagse PMU opleiding Full Lips trainen wij jou in de Full Lips techniek. Deze techniek corrigeert de liplijn en vorm, waardoor lippen optisch groter en voller lijken. Ook is het een ideale oplossing wanneer een asymmetrische vorm gecorrigeerd moet worden, maar het kan ook de zichtbaarheid van rimpeltjes rondom de lippen minimaliseren.

Bij Facefacts Academy – Beautyschool kun je terecht voor meerdere opleidingen Permanente Make-Up. Of je nu beginnend PMU artist bent, ervaren PMU artist of nog geen ervaring hebt, ons lesaanbod voldoet aan ieders wensen. 

Tijdens onze trainingen werken wij met een maximum aantal van 3 cursisten. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons centraal. Ook na het afronden van je opleiding begeleiden wij jij naar optimale resultaten. Denk hierbij aan direct contact met onze docenten via WhatsApp, waarin alle vragen gesteld kunnen worden en feedback op resultaatfoto’s wordt gegeven.Wat kun je verwachten?

Dag 1

GGD Hygiëne & veiligheid
 GGD Erkenning
 Contra-indicaties
 Behandelprocedure PMU Lips
 Lip Mapping
 Kleurenleer
Demo Full Lips door docent
 Full Lips behandeling op model
 Tijd 10.00 – 18.00 uur

Vooropleiding
Om deel te kunnen nemen heb je minimaal de basiskennis van PMU nodig plus een gemotiveerde houding en enthousiasme! Minimale leeftijd cursisten en modellen is 18 jaar. 

GGD goedgekeurd starterspakket

Onze starterspakketten zijn zorgvuldig samengesteld op basis van onze praktijkervaringen. Wij werken alleen met GGD goedgekeurde producten.

Het starterspakket is exclusief een PMU apparaat. Je bent vrij om je eigen PMU apparaat mee te nemen. Ook kun je ervoor kiezen om ons PMU apparaat aan te schaffen Wij werken met het PMU apparaat LaBina PL-1000 t.w.v. €2589,00. Dit apparaat is geschikt voor wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Inclusief 2 jaar garantie op het apparaat en het handstuk.

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van dit PMU apparaat? Informeer dan naar de mogelijkheden.Pigmenten
Tijdens onze opleidingen werken wij ook met de kwalitatief hoogwaardige pigmenten van LaBina. De 3 verschillende pigmentkleuren kunnen onderling gemengd worden en zijn te gebruiken voor alle type huidskleuren. Daarnaast kunnen tijdens de trainingen verschillende kleuren van Facefacts Academy – Beautyschool gebruikt worden indien gewenst.

Naast de pigmenten, vind je in het starterspakket handige werk- en oefenmaterialen en 10 naalden. Alle naalden en pigmenten kunnen gemakkelijk bij ons besteld worden. Met het starterspakket kun je 10 klanten behandelen. 

Cursistenwerk

Kosten en betalingskortingen

 Inschrijfgeld: € 200,-
 Lesgeld: € 645,-
 Starterspakket: € 150,-
 Totaal: € 995,-*

* Facefacts Academy – Beautyschool is een CRKBO geregistreerde opleider. Onze lesgelden zijn dan ook btw-vrijgesteld. Al onze opleidingen kunnen in termijnen voldaan worden.

Genoemde kosten zijn inclusief theoriemateriaal, starterspakket, koffie/thee, lunch én certificaten PMU Ombre Powder Brows en PMU Full Lips.

Profiteer van onze betalingskortingen! Download het inschrijfformulier voor meer informatie.


Inschrijven
Download hier het inschrijfformulier en de (betalings)voorwaarden.