KEUZE MASTERCLASS

Nagelstyling
Elektrisch Vijlen
AcryGel
3D French Inlay
Color & Baby Boom
Permanente Make-Up
Masterclass Ombre Powder Brows
Masterclass Lippigmentatie: Full Lip Blush
Masterclass Eye Liner

UWVDATA EN TARIEVENBROCHURE

WHATSAPP

whatsapp

PMU MASTERCLASS LIPPIGMENTATIE: FULL LIP BLUSH

Tijdens de eendaagse PMU Masterclass Lippigmentatie trainen wij jou in de Full Lip Blush techniek. Deze techniek corrigeert de liplijn en vorm, waardoor lippen optisch groter en voller lijken. Ook is het een ideale oplossing wanneer een asymmetrische vorm gecorrigeerd moet worden, maar het kan ook de zichtbaarheid van rimpeltjes rondom de lippen minimaliseren. Deze PMU behandeling is een absolute aanvulling in jouw salon!

Bij Facefacts Academy – Beautyschool kun je terecht voor meerdere opleidingen Permanente Make-Up. Of je nu beginnend PMU artist bent, ervaren PMU artist of nog geen ervaring hebt, ons lesaanbod voldoet aan ieders wensen.

Tijdens onze trainingen werken wij met een maximum aantal van 3 cursisten. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons centraal. Ook na het afronden van je opleiding begeleiden wij jij naar optimale resultaten. Denk hierbij aan direct contact met onze docenten via WhatsApp, waarin alle vragen gesteld kunnen worden en feedback op resultaatfoto's wordt gegeven.

CursistenwerkWat kun je verwachten?

Dag 1

GGD Hygiëne & veiligheid
Contra-indicaties
Kleurenleer
Samenstelling pigmenten
Naaldformaties en toepassing
Handtechniek, druk en snelheid
Lip mapping
Behandelprocedure PMU Lippigmenatie
Full Lips behandeling op model
Tijd 10.00 – 18.00 uur

Vooropleiding
Om deel te kunnen nemen heb je minimaal de basiskennis van PMU nodig plus een gemotiveerde houding en enthousiasme! Minimale leeftijd cursisten en modellen is 18 jaar.  

GGD goedgekeurd starterspakket

Onze starterspakketten zijn zorgvuldig samengesteld op basis van onze praktijkervaringen. Wij werken alleen met GGD goedgekeurde producten.

Het starterspakket is exclusief een PMU apparaat. Je bent vrij om je eigen PMU apparaat mee te nemen. Om de kwaliteit van onze opleiding en het resultaat te waarborgen, kun je ervoor kiezen om ons PMU apparaat aan te schaffen. Wij werken met het PMU apparaat LaBina PL-1000 t.w.v. €2589,00. Dit apparaat van het Duitse merk LaBina is geschikt voor wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Inclusief 2 jaar garantie op het apparaat en het handstuk.


Pigmenten
Tijdens onze opleidingen werken wij ook met de kwalitatief hoogwaardige pigmenten van Permablend en LaBina. De 3 verschillende pigmentkleuren kunnen onderling gemengd worden en zijn te gebruiken voor alle type huidskleuren. Daarnaast kunnen tijdens de trainingen verschillende kleuren van Facefacts Academy – Beautyschool gebruikt worden indien gewenst.

Naast de pigmenten, vind je in het starterspakket handige werk- en oefenmaterialen. Alle materialen kunnen gemakkelijk bij ons besteld worden.

Kosten en betalingskortingen

De totale kosten van deze opleiding inclusief starterspakket met pmu apparaat zijn € 995,00 inclusief btw.

Deze opleiding kan in 4 of 8 termijnen voldaan worden. Facefacts Academy - Beautyschool is een CRKBO geregistreerde opleider, lesgelden zijn dan ook btw vrijgesteld. Wanneer je het totale bedrag in 1x voldoet, ontvang je een betalingskorting van 10% op de lesgelden.

* Facefacts Academy – Beautyschool is een CRKBO geregistreerde opleider. Onze lesgelden zijn dan ook btw-vrijgesteld. Al onze opleidingen kunnen in termijnen voldaan worden.

* * Genoemde kosten zijn inclusief theoriemateriaal, starterspakket, koffie/thee, lunch én certificaat. Exclusief pmu apparaat, optioneel bij te bestellen, informeer naar de mogelijkheden.

Profiteer van onze betalingskortingen! Download het inschrijfformulier voor meer informatie.


Inschrijven


Download hier het inschrijfformulier en de (betalings)voorwaarden.