KEUZE MASTERCLASS

Nagelstyling
Elektrisch Vijlen
AcryGel
3D French Inlay
Color & Baby Boom
Permanente Make-Up
Masterclass Ombre Powder Brows
Masterclass Lippigmentatie: Full Lip Blush
Masterclass Eye Liner

UWVDATA EN TARIEVENBROCHURE

WHATSAPP

whatsapp

PMU MASTERCLASS OmbrÉ Powder Brows

Bij Facefacts Academy – Beautyschool kun je ook terecht als ervaren PMU artist om je nog verder te specialiseren op het gebied van permanente make-up en de techniek Ombre Powder Brows. Na het volgen van de masterclass Ombré Powder Brows zijn jouw vaardigheden weer 100% up-to-date volgens de nieuwste technieken.

Deze masterclass staat in het teken van het perfectioneren van de wenkbrauwen aan de hand van de symmetrie, pixel techniek, outline, kleurcorrectie en juiste keuze naaldsoort en naalddiepte per huidtype.

Tijdens onze trainingen werken wij met een maximum aantal van 4 cursisten. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons centraal. Ook na het afronden van je opleiding.

Wat kun je verwachten?

Dag 1

Hygiëne & veiligheid
Theorie techniek Ombré Powder Brows
Materiaal- en productkennis
Het perfectioneren van de wenkbrauwen op symmetrie, pixel techniek
Uitgebreide brow mapping
Leer werken zónder outline
In 1 laag de perfecte vorm
Juiste handtechniek
Demo door docent 'Master in PMU Ombre Powder Brows'
Behandeling Ombré Powder Brows op eigen model
Tijd: 10.00 – 18.00 uur

Vooropleiding
Om deel te kunnen nemen aan deze masterclass heb je minimaal een basisopleiding PMU Ombre Powder Brows nodig. Plus een gemotiveerde houding en enthousiasme! Minimale leeftijd cursisten en modellen is 18 jaar.

GGD goedgekeurd starterspakket
Tijdens deze masterclass werken wij alleen met GGD goedgekeurde producten. Er kan gebruikt gemaakt worden van de pigmenten van Facefacts Academy – Beautyschool.

Je bent vrij om je eigen PMU apparaat en naalden mee te nemen. Ook kun je ervoor kiezen om ons PMU apparaat aan te schaffen

Wij werken met het PMU apparaat LaBina PL-1000 t.w.v. €2589,00. Dit apparaat is geschikt voor wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Inclusief 2 jaar garantie op het apparaat en het handstuk.Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van dit PMU apparaat? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Kosten en betalingskortingen


 Inschrijfgeld: € 200,-
 Lesgeld: € 795,-
 Totaal: € 995,-*

* Facefacts Academy – Beautyschool is een CRKBO erkende opleider. Onze lesgelden zijn dan ook btw-vrijgesteld. Al onze opleidingen kunnen in termijnen voldaan worden.

Genoemde kosten zijn inclusief theoriemateriaal, starterspakket, koffie/thee, lunch én certificaat Masterclass PMU Ombre Powder Brows.


Profiteer van onze betalingskortingen! Download het inschrijfformulier voor meer informatie.

Inschrijven
Download hier het inschrijfformulier en de (betalings)voorwaarden.