WENKBRAUWEXTENSIONS

De opleiding ‘Wenkbrauwextensions’ bestaat uit 2 lessen. Iedere les duurt 3 uren.

Tijdens deze 2 lessen komen o.a. aan bod:

Theorie wenkbrauwen
Verschillende shape vormen
Hoe hoort een perfecte wenkbrauw eruit te zien
Hoe om te gaan met moeilijke wenkbrauwen
Diverse technieken shapen
Epileren met pincet
Kleuren van wenkbrauwen
Knippen
Hygiene & veiligheid
Wenkbrauwextensions

Certificaten
Wanneer je de opleiding Wenkbrauwextensions hebt afgerond ontvang je het volgende certificaat:

Wenkbrauwextensions

Persoonlijke aandacht en kwaliteit
Facefacts Academy onderscheidt zich van anderen doordat wij onze opleiding langer en uitgebreider aanbieden. In de praktijk is gebleken dat dit nog mooiere eindresultaten geeft. Persoonlijke aandacht richting de klant staat bij ons centraal. Deze opleiding duurt dan ook meer dan een dagdeel langer dan een gemiddelde vergelijkbare cursus!De techniek
De techniek van wenkbrauwextensions is vergelijkbaar met de techniek van wimperextensions. Er worden individuele synthetische haartjes één voor één bevestigd aan de natuurlijke wenkbrauwhaartjes of op de huid. Doordat de extension ook op de huid kan worden geplaatst kunnen zelfs littekens in de wenkbrauw gecamoufleerd worden! Wenkbrauwextensions bepalen dus de vorm en het volume van de wenkbrauw.

Professionele starterspakketten
Tijdens de opleiding ‘Wenkbrauwextensions’ wordt er met een allround starterspakket gewerkt. Dit starterspakket is goed voor maar liefst 50 behandelingen!

Onze starterspakketten zijn zorgvuldig samengesteld op basis van onze praktijkervaringen. Met dit starterspakket kun je tijdens én na je opleiding direct aan de slag, dus geen extra kosten achteraf!

Ervaren trainers en lesmateriaal
Bij ons uitbereide starterspakket ontvang je ook het theorieboek. Daarnaast wordt deze opleiding gegeven door ervaren trainers.

Download hier het inschrijfformulier en de (betalings)voorwaarden.

Al onze opleidingskosten kunnen in termijnen worden voldaan. Kijk voor meer informatie bij data & tarieven.