NIEUWSBRIEF:
ONE BY ONE LASHES

De opleiding Wimperextensions ‘one by one lashes’ bestaat uit 2 lessen. Iedere les duurt 3 uren.

Tijdens deze 2 lessen komen o.a. aan bod; het hygenisch werken, de techniek van het professioneel zetten van de wimpers, welke materialen en producten worden er gebruikt.

Certificaten
Wanneer je de opleiding Wimperextensions ‘One by One Lashes’ hebt afgerond ontvang je het volgende certificaat:

Wimperextensions One by One Lashes

Persoonlijke aandacht en kwaliteit
Facefacts Academy onderscheidt zich van anderen doordat wij onze opleiding langer en uitgebreider aanbieden. In de praktijk is gebleken dat dit nog mooiere eindresultaten geeft. Persoonlijke aandacht richting de klant staat bij ons centraal. Deze opleiding duurt dan ook meer dan een dagdeel langer dan een gemiddelde vergelijkbare cursus!

LeslocatieDe techniek
De ‘one by one’ techniek is de meest bekende techniek en geeft een prachtig vol en natuurlijk resultaat. De semi-permanente wimpers worden één voor één op de natuurlijke wimper geplaatst. De kustwimpers zijn van nature al gevormd naar de natuurlijke wimper en geven extra volume en lengte. Met de juiste aandacht kunnen de wimpers 2-3 weken worden gedragen.

Professionele starterspakketten
Tijdens de opleiding Wimperextensions ‘One by One Lashes’ wordt er met een allround starterspakket gewerkt. Dit starterspakket is goed voor maar liefst 50 behandelingen!

Onze starterspakketten zijn zorgvuldig samengesteld op basis van onze praktijkervaringen. Met dit starterspakket kun je tijdens én na je opleiding direct aan de slag, dus geen extra kosten achteraf!

Ervaren trainers en lesmateriaal
Bij ons uitbereide starterspakket ontvang je ook het theorieboek. Daarnaast wordt deze opleiding gegeven door ervaren trainers.

Download hier het inschrijfformulier en de (betalings)voorwaarden.

Al onze opleidingskosten kunnen in termijnen worden voldaan. Kijk voor meer informatie bij data & tarieven.