NIEUWSBRIEF:
Vacature docent schoonheidsverzorging - Locatie heerenveen

Als docent Schoonheidsverzorging geeft u minstens twee dagdelen in de week les aan volwassenen die op een professionele wijze het beroep tot Schoonheidsspecialist willen leren. Deze dagdelen bestaan uit 3 uur per dagdeel en worden optioneel uitgebreid naar 4 dagdelen per week. Flexibiliteit hierin is een vereiste. Onze opleiding Schoonheidsspecialist bestaat uit 2 lessen in de week van in totaal 3 uren per les. De opleiding Schoonheidsspecialist heeft een duur van 1,5 jaar.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een aankomend docent m/v die beschikt over het diploma Schoonheidsspecialist en een aantal jaren ervaring heeft binnen de schoonheidsbranche. Ervaring in het lesgeven is een pré. Groot verantwoordelijks gevoel, accuraat, flexibel, sociaal en een goede uitdrukkingsvaardigheid (mondeling en schriftelijk) zijn belangrijke eigenschappen voor een docent. Hij of zij is bereid te investeren in eigen ontwikkeling. Herkent u uzelf in deze eigenschappen? Dan nodigen wij u graag uit om te solliciteren.

Hoe kunt u solliciteren?

U kunt uw sollicitatiebrief en CV samen met een kopie van uw behaalde diploma's en/of certificaten sturen naar Mevrouw M. van den Bos
(Algemeen Directeur/oprichter Facefacts Academy):

Facefacts Academy
T.a.v. Mevr. M van den Bos
Aengwirderweg 129a
8459 BK Luinjeberd

U kunt ook een email sturen naar info@facefactsacademy.nl.