MARIKE VAN DEN BOS


Directeur/eigenaar Facefacts Academy

Voor een impressie van haar werk kun je kijken
op www.marikevandenbos.com.

WELKOM BIJ FACEFACTS ACADEMY
Face facts: gezichtsfeiten, feiten zien, de feiten onder ogen zien, jezelf zien.
Je bent zoals je bent, maar feit is dat ieder gezicht, kapsel en imago sterke
en minder sterke punten heeft.

De rode draad in mijn werk is dan ook het beste uit mensen halen. Dit doe ik met veel passie als make-up artist, hairstylist en docente Visagie. Tevreden klanten, cursisten en opdrachtgevers zijn mijn grootste compliment, naast een creatieve samenwerking.

Met Facefacts Academy wil ik een brug slaan tussen theorie en praktijk,
waarbij creativiteit, passie en enthousiasme de sleutelwoorden zijn.
Wat onze opleidingen dan ook onderscheidt van vele anderen is de praktijkgerichte benadering. Onze aandacht gaat uit naar technieken en vaardigheden. Er wordt dus niet alleen tijd besteed aan theoretische lesstof, maar juist aan het nog verder uitbouwen van je creatieve skills.

Wij willen je dan ook graag introduceren in dit prachtige vak. Wij dagen je uit, vragen je origineel te zijn, je te verplaatsen in de wensen van de opdrachtgever, wees enthousiast en streef naar perfectie, kortom leg bij Facefacts Academy de basis voor een succesvolle carrière!

Directeur en eigenaar Marike van den Bos is al ruim 10 jaar gepassioneerd make-up artist & hairstylist. Zo was zij Chef de cabine bij shows van o.a. Addy van den Krommenacker, Bridget Maasland, Dani Bles, Tamara Elbaz en nog vele andere bekende namen. Daarbij heeft zij publicaties voor verschillende (internationale) magazines als Elle, Glamour, Ellements, Stylevision etc op haar naam staan. Ook laat zij iedere maand met haar team verschillende step by steps van unieke fashion looks zien in deze magazines. Marike brengt als vakvrouw technieken en vakkennis samen tijdens haar opleidingen. Haar streven is vernieuwend en onderscheidend te zijn en zo ook haar cursisten op te leiden.