MARIKE VAN DEN BOS


Ceo & founder Facefacts Academy

Voor een impressie van haar werk kun je kijken
op www.marikevandenbos.com.

WELKOM BIJ FACEFACTS ACADEMY - BEAUTYSCHOOL

Face facts: gezichtsfeiten, feiten zien, de feiten onder ogen zien, jezelf zien.
Je bent zoals je bent, maar wie wil je zijn?

De rode draad in mijn werk is dan ook het beste uit mensen halen. Dit doe ik met veel passie als make-ap artist, hairstylist, educator en ondernemer. Tevreden klanten, cursisten en opdrachtgevers zijn mijn grootste compliment, naast een creatieve samenwerking.

Met Facefacts Academy - Beautyschool wil ik een brug slaan tussen theorie en praktijk, waarbij creativiteit, passie en enthousiasme de sleutelwoorden zijn.
Wat onze opleidingen dan ook onderscheidt van vele anderen is de praktijkgerichte benadering. Onze aandacht gaat uit naar technieken en vaardigheden. Er wordt dus niet alleen tijd besteed aan theoretische lesstof, maar juist aan het nog verder uitbouwen van je creatieve skills.

Wij willen je dan ook graag introduceren in deze dynamische beauty branche. Wij dagen je uit, vragen je origineel te zijn, je te verplaatsen in de wensen van de opdrachtgever, wees enthousiast en streef naar perfectie, kortom leg bij Facefacts Academy - Beautyschool de basis voor een succesvolle carrière als creative artist óf beautyspecialist!

Ceo en founder Marike van den Bos is al ruim 15 jaar gepassioneerd make-up artist & hairstylist. Zo was zij Chef De Cabine bij shows van o.a. Addy van den Krommenacker, Bridget Maasland, Dani Bles, Tamara Elbaz en nog vele andere bekende namen. Daarbij heeft zij publicaties voor (internationale) magazines als Elle, Glamour en meer op haar naam staan. Ook laten zij en haar team regelmatig tutorials en step by steps zien in verschillende magazines. Marike brengt als vakvrouw technieken en vakkennis samen tijdens haar opleidingen, trainingen, workshops en masterclasses. Haar streven is vernieuwend en onderscheidend te zijn en zo ook haar cursisten op te leiden.