KEUZE MASTERCLASS

Nagelstyling
Elektrisch Vijlen
AcryGel
3D French Inlay
Color & Baby Boom
Permanente Make-Up
Masterclass Lippigmentatie: Full Lip Blush
Masterclass Eye Liner

INHOUD STARTERSPAKKET

Pigment LaBina 1x
Werk- en oefenmaterialen
Desinfectiematerialen
Theoriemateriaal
Richtlijnen GGD
Intakeformulier 2x
Huisregels

ALGEMEEN GEBRUIK

Table towels zwart
Mondkapjes
Haarnetjes
Handschoenen
Wegwerp beschermhoes behandelstoel
Sleeves pmu apparaat
Tuniek
Reiningingsproducten

UWVDATA EN TARIEVENWHATSAPP

whatsapp

PMU MASTERCLASS EYE LINER
Tijdens de eendaagse masterclass Eye Liner leren wij jou de techniek van het zetten van een permanente Wing Liner en Infra Liner.

Een permanente eyeliner ondersteunt je natuurlijke wimpers en maakt je ogen sprekender. Heb je moeite met het tekenen van je eyeliner, ben je allergisch voor gewone make-up of loopt deze altijd uit, dan is een permanente eyeliner voor jouw klant dé oplossing. De infralash is een subtiel dun lijntje tussen je wimperhaartjes dat ervoor zorgt dat je wimperrand voller lijkt en je ogen op een natuurlijke manier sprekender worden. Een eyeliner kan met wing of zonder wing kan in elke gewenste dikte gezet worden.

Tijdens deze masterclass werken wij met een maximum aantal van 3 cursisten. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons centraal. Ook na het afronden van je masterclass begeleiden wij jij naar optimale resultaten. Denk hierbij aan direct contact met onze docenten via WhatsApp, waarin alle vragen gesteld kunnen worden en feedback op resultaatfoto's wordt gegeven.

Wat kun je verwachten?

Dag 1

GGD Hygiëne & veiligheid
GGD Erkenning
Anatomie van het oog
Oogvormen
Kleurenleer
Contra-indicaties
Behandelprocedure PMU Eye Liner
Pre draw Eye Liner
Demo Eye Liner door docent
Eye Liner behandeling op 1 model
Infra Liner behandeling op 1 model
Tijd 10.00 – 18.00 uur

Vooropleiding
Om deel te kunnen nemen aan deze masterclass heb je minimaal een basisopleiding Permanente Make-Up nodig. Plus een gemotiveerde houding en enthousiasme! Minimale leeftijd cursisten en modellen is 18 jaar.

Erkenning en/of certificering
Facefacts Academy is een CRKBO geregistreerde opleider. Na het succesvol afronden van deze opleiding, ontvang je het certificaat 'Masterclass Eye Liner'. Na het behalen van je vakbekwaamheid kun je direct aan de slag in je salon.

GGD goedgekeurd starterspakket

Onze starterspakketten zijn zorgvuldig samengesteld op basis van onze praktijkervaringen. Wij werken alleen met GGD goedgekeurde producten.

Het starterspakket is exclusief een PMU apparaat. Je bent vrij om je eigen PMU apparaat mee te nemen. Ook kun je ervoor kiezen om ons PMU apparaat aan te schaffen Wij werken met het PMU apparaat LaBina PL-1000 t.w.v. €2589,00. Dit apparaat is geschikt voor wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Inclusief 2 jaar garantie op het apparaat en het handstuk.Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van dit PMU apparaat? Informeer dan naar de mogelijkheden.Pigmenten

Tijdens onze opleidingen werken wij ook met de kwalitatief hoogwaardige pigmenten van Permablend en LaBina.

Naast de pigmenten, vind je in het starterspakket handige werk- en oefenmaterialen. Alle materialen kunnen gemakkelijk bij ons besteld worden. Met het starterspakket kun je 10 klanten behandelen.

Kosten en betalingskortingen

De totale kosten van deze opleiding inclusief starterspakket met pmu apparaat zijn € 1095,00 inclusief btw.
Deze opleiding kan in 2 termijnen voldaan worden. Facefacts Academy - Beautyschool is een CRKBO geregistreerde opleider, lesgelden zijn dan ook btw vrijgesteld. Wanneer je het totale bedrag in 1x voldoet, ontvang je een betalingskorting van 10% op de lesgelden.

* Facefacts Academy – Beautyschool is een CRKBO geregistreerde opleider. Onze lesgelden zijn dan ook btw-vrijgesteld. Al onze opleidingen kunnen in termijnen voldaan worden.

Genoemde kosten zijn inclusief theoriemateriaal, starterspakket, koffie/thee, lunch én certificaat. Exclusief pmu apparaat, optioneel bij te bestellen, informeer naar de mogelijkheden.

* * Genoemde kosten zijn inclusief btw en starterspakket. Facefacts Academy – Beautyschool is een CRKBO geregistreerde opleider. Onze lesgelden zijn dan ook btw-vrijgesteld. Deze opleiding kan in 2 termijnen voldaan worden.

Profiteer van onze betalingskortingen! Download het inschrijfformulier voor meer informatie.


Inschrijven

Download hier het inschrijfformulier en de (betalings)voorwaarden.